onsdag 3 oktober 2007

Pasta med italiensk köttfärs,


- Pasta,
- Köttfärs,
- Soltorkade tomater,
- Inlagda vitlöksklyftor,
- Salami,
- Vitlök,
- Tomatsås med oliver eller oliver &burktomater.

Koka pastan &fräs köttfärsen. Pressa en vitlöksklyfta i köttfärsen &krydda med salt, peppar, &basilika eller oregano (jag råkar alltid bara ha det ena hemma..), strimla de soltorkade tomaterna och salamin &fräs med, lägg i ett par msk vitlöksklyftor och häll sedan över pastasåsen eller oliverna+tomatburken. Strö över lite parmesan till servering.

stulen bild.

4 kommentarer:

Meltdown sa...

Är det inte du som inte gillar oliver? :P

JK, sa...

precis :D men dom sätter en god smak på såsen, sen pillar jag ut själva oliverna.. ger dem te N alltså. :)

Unknown sa...

Påstår du att detta skulle föreställa soltorkade oliver??
Efter 39 år i köket är jag övertygad om att soltorkade har ett helt annat utseende! http://kaboom.files.wordpress.com/2006/12/olives.jpg
Om svar anhålles!

JK, sa...

nej, jag skulle nog vilja påstå att det är oliver som INTE blivit soltorkade.