tisdag 6 oktober 2009

Pasta med kronärtskockor,


En snabb pastamiddag med marinerade kronärtskockor &mycket citronsmak.

- Pasta
- Fryst bladspenat
- Marinerade kronärtskockor
- Mozzarella
- Färsk basilika

Köp färdigmarinerade kronärtskocksbottnar/hjärtan eller marinera själv: Lägg dem i en skål och dränk i olivolja, pressad citron, salt, svartpeppar och rivna basilikablad.

Koka pasta och en rejäl näve bladspenat. Skär under tiden kronärtskockorna och tärna mozzarellan. Häll av pastan men spara lite av kokvattnet, och blanda pasta, spenat, kronärtskockor, mozzarella, rivna basilikablad i en tallrik och häll över lite kokvatten. Blanda ned lite av marinaden skockorna legat i och krydda med salt och svartpeppar.

2 kommentarer:

Chezsofia sa...

Låter enkelt, lyxigt och gott!

JK, sa...

allt på en gång! :)