Tisdag: Panerad fisk med potatis- och morotsmos, spenat och remoulad.
Onsdag: Bryssel- och champinjonfylld cannelloni toppad med tomatsås och parmesan.
Torsdag: Ugnsbakad brödkryddad fisk med kokt blomkål.
Fredag: Sallad med selleri, mango, halloumi och chilidressing.
Lördag: Isterband med potatis- och rödbetsmos och löksky.
Söndag: Laxburgare med mango, citrusaioli och selleristavar.
Onsdag: Bryssel- och champinjonfylld cannelloni toppad med tomatsås och parmesan.
Torsdag: Ugnsbakad brödkryddad fisk med kokt blomkål.
Fredag: Sallad med selleri, mango, halloumi och chilidressing.
Lördag: Isterband med potatis- och rödbetsmos och löksky.
Söndag: Laxburgare med mango, citrusaioli och selleristavar.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar