Kardemummakryddade cupcakes med jordgubbar, hasselnötter, vit choklad, och vaniljfrosting.
Använde som vanligt receptet till blåbärsmuffins minus blåbär, och hade i lite lösa mått men ganska många frusna &tinade jordgubbar (skivade), ca 100g hackad vit choklad &kanske ungefär lika mycket eller lite mer hackade hasselnötter &lagom mycket kardemumma. ungefär så mycket att det luktar riktigt gott.
Sen gjorde jag ungefär halv sats av frostingen i det här receptet men hade i mycket mer vaniljsocker för jag ville ha den riktigt vaniljig.. &lyckades få det att bli hur mycket frosting som helst.
Hade det varit sommar &man hade råd med färska jordgubbar hade jag pyntat med det men en kletig &blöt fd frusen gubbe kändes inte så vackert.. Goda blev dom iallafall! :)
Använde som vanligt receptet till blåbärsmuffins minus blåbär, och hade i lite lösa mått men ganska många frusna &tinade jordgubbar (skivade), ca 100g hackad vit choklad &kanske ungefär lika mycket eller lite mer hackade hasselnötter &lagom mycket kardemumma. ungefär så mycket att det luktar riktigt gott.
Sen gjorde jag ungefär halv sats av frostingen i det här receptet men hade i mycket mer vaniljsocker för jag ville ha den riktigt vaniljig.. &lyckades få det att bli hur mycket frosting som helst.
Hade det varit sommar &man hade råd med färska jordgubbar hade jag pyntat med det men en kletig &blöt fd frusen gubbe kändes inte så vackert.. Goda blev dom iallafall! :)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar