"Black&white minicupcakes" eller vanilj- &vit-choklad-minimuffins med mörk chokladfrosting.
ca 45 st minimuffins (jag använder pappersformar på ca 3,5 cm i diameter &fyller dem till ung hälften, eller strax över):
Vispa pösigt
- 1 ägg,
- 2 dl socker,
Rör sedan ner
- 1 dl mjölk,
- 2 dl vetemjöl,
- 1 tsk bakpulver,
- 2 tsk vaniljsocker,
- 90 g smält smör,
- 50g hackad vit choklad,
- 50g hackad mörk choklad.
Fördela smeten i formarna &grädda på 175 grader i ca 20 minuter.
Gör sedan frostingen. Jag återanvände denna, en sats blev lagom till att frosta alla, &dekorerade med nonstops.
ca 45 st minimuffins (jag använder pappersformar på ca 3,5 cm i diameter &fyller dem till ung hälften, eller strax över):
Vispa pösigt
- 1 ägg,
- 2 dl socker,
Rör sedan ner
- 1 dl mjölk,
- 2 dl vetemjöl,
- 1 tsk bakpulver,
- 2 tsk vaniljsocker,
- 90 g smält smör,
- 50g hackad vit choklad,
- 50g hackad mörk choklad.
Fördela smeten i formarna &grädda på 175 grader i ca 20 minuter.
Gör sedan frostingen. Jag återanvände denna, en sats blev lagom till att frosta alla, &dekorerade med nonstops.
2 kommentarer:
Den där frostingen är sjukt god.
Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Fragmentadora de Papel, I hope you enjoy. The address is http://fragmentadora-de-papel.blogspot.com. A hug.
Skicka en kommentar