tisdag 6 november 2007

Lasagne med spenat &feta,


Freestyleade lite, men ungefär såhär:

- Lasagneplattor,
- 800 g (två påsar) bladspenat,
- Gul lök,
- 2 vitlöksklyftor,
- 2 burkar krossade tomater,
- Soltorkade tomater,
- Fetaost.

Bryn två pressade vitlöksklyftor i lite olja, hacka gul lök &bryn. Häll i omgångar i spenaten, krydda med salt &peppar &basilika &fräs till allt är varmt. Koka samtidigt ihop de krossade tomaterna, ha i lagom mängd strimlade soltorkade tomater &krydda efter smak. Grunda en ugnsform med lasagneplattor, ös på med tomatsås &spenatröra &tärnad fetaost ovanpå. Varva tills spenat- &tomaten är slut, grädda i 20-30 min på 200 grader. Servera med sallad.

PS: i helgen blir det cupcakes! men först tenta på lördag.

Inga kommentarer: